sofia baner

Проточни бойлери на супер цени

( Оценка 4.5 ) от ( 2 отзива )

Проточни бойлери - монтаж от ел техник в София

 Проточните бойлери се разделят на три основни вида: проточни бойлери за баня, проточни бойлери за кухня и проточни бойлери тип Юнга.  Всички изброени видове бойлери са бойлери с моментно действие и загряват водата на момента, като не съхраняват топла вода в себе си. Проточни бойлери за баня са два основни под вида, като единият е за монтаж под налягане, а другият е под налягане само при работа на бойлера. Вторият под вид проточен бойлер обикновено захранва само душ слушалка и има спирателен кран за водата преди бойлера, а мощността му рядко достига до 4,5 kW. Обикновено не препоръчваме подобен род бойлери на нашите клиенти, без значение от нуждите. 

Проточни бойлери за баня Теси

проточни бойлери  Теси предлагат богата гама проточни бойлери за баня и проточни бойлери за кухня. Бойлерите с марката Теси са предпочитани поради ниските цени и лесният монтаж. Всеки проточен бойлер се свързва към водопровода и към електрическата мрежа.  Преди да предприемете монтаж на проточен бойлер е необходимо да изчислите захранващият електрически кабел. Кабела трябва да е достатъчно здрав за да издържа на електрическото натоварване. Също се изчислява и тока на предпазителя на съответният токов кръг в ел таблото. При липса на достатъчно сечение и мощност в кабела и лектрическото табло е необходима преработка или просто се отказвате от използването на подобен бойлер.

 При монтажа на бойлера към стената се използват винтове и дюбели с диаметър ф 6 мм. Свързването към водопровода се осъществява с меки връзки. Внимавайте при свързването на входа и изхода на бойлера. Последно се свързва електрическата част на бойлера - свързване на бойлера към ел. мрежа. Тук трябва да използвате услугите на опитен и правоспособен електротехник или сервиз за бойлери. Не ви съветваме да извършвате свързването на бойлера към ел мрежа сами, освен ако нямате електротехническо образование.

 Свързват се задължително заземителният проводник или се изработва мост от нулевият контур. Използва се електрически кабел не по-малко от 2,5 мм2 и кабелни обувки.

 София -Ел ООД предлага продажба на проточни бойлери, доставка и монтаж на проточни бойлери за кухня и баня, проточни бойлери за душ, доставка и монтаж на обемни бойлери за баня, комбинирани електрически бойлери със серпентина, както и ремонт на бойлери по домовете. Цени на проточни бойлри вижте тук.

Сервиз за ремонт на бойлери София – услуга с гаранция.