sofia baner

Бойлери със семпертини

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Бойлери със семпертини са обемни електрически бойлери, които имат допълнително инсталирана семпертина или семпертини във водосъдържателя. Семпертината представлява спираловидна извита тръба по която преминава затоплена вода от друг топлоизточник (локално парно, термопомпа или слънчев панел) в зависимост от системата. Целта на семпертината е да затопля водата в бойлера, като по този начин се извършва икономия на електроенергия.

Бойлери със семпертини, модели и видове

бойлери със семпертиниПочти всички производители на бойлери предлагат бойлери със семпертини. Моделите на бойлерите със семпертини са най-различни по размер, обем и начин на монтаж. Предлагат се вертикални и хоризонтални бойлери със семпертина/и, както и бойлери за подов монтаж със семпертини. Може да избирате между 80 литрови, 100 литрови, 120 литрови, 150 литрови и 200 литрови бойлери. Много рядко се срещат и бойлери със семпертини от 300 литра. Най-предлагани са емайлираните бойлери със семпертини, понеже са и най-търсени. По-скъпи и надеждни са неръждаемите бойлери със семпертини. Изводите на семпертината може да бъде ляв или десен, а някои модели предлагат изводи и отстрани или отдолу. При съединителният размер на семпертината е в зависимост от нейната мощност и дебит. Означението за лява и дясна спирала са съответно L/D.

Фирмата предлага неръждаеми бойлери със семпертина на марката Тедан. При таз-и марка водосъдържателите на бойлерите, тръбите на топлата вода и самите семпертини са изработени от неръждаема стомана.

Ето малко по-подробна информация за бойлери със семпертини. При повече въпроси моля свържете се с нас на тел 02 444 34 54. Цени на бойлери със семпертини вижте тук!

Технически характеристики на неръждаем бойлер със семпертини Тедан:

Монтаж: Вертикален

Обем (l): 80,100,120

Номинална мощност (W): 2000

Тегло (kg):32,34,35,36,37

Ширина (mm):480,360

Височина (mm):

Дебелина (mm): 454

Максимално работно налягане (bar):6,00

Защита: Трикомпонентен магнезиев анод

Волтаж (V): 220-230V

Време за загряване (минути, ΔТ=45°С): 206, 158, 160, 185

 

Ние сме сервиз за бойлери. Предлагаме доставка и монтаж на бойлери със семпертини, доставка и монтаж на вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, бойлери за кухня, неръждаеми бойлери със семпертини, свързване на бойлер към парно и слънчев панел, както и ремонт на бойлери по домовете. Бойлер за парно, комбинирани  две серпентини на цени от 499,99 лв до .....