sofia baner

Доставка и монтаж на бойлери

( Оценка 4.2 ) от ( 9 отзива )

Сервиз за доставка и монтаж на бойлери в София

Доставка и монтаж на бойлери Безплатна доставка и монтаж на бойлери за София. Професионален монтаж, ремонт и свързване на бойлери от всички видове и марки. Работим с електрически обемни бойлери, газови бойлери, проточни бойлери и комбинирани бойлери. Извършваме монтаж и ремонт на вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, бойлер за монтаж под мивка, бойлери за монтаж над мивка, за монтаж на смесител и други видове бойлери. Предлагаме монтаж на бойлери, свързване на бойлер към електрическата инсталация, свързване на бойлер към водопровод и свързване на бойлер към парна инсталация (парно отопление). При липса на водопровод или ако не сте имали изводи на водопровода, както и извод за ток то ние можем да ви изградим изводи за топла и студена вода, както да прекараме електрическа линия директно от електрическото ви табло. Захранването може да се изтегли в тръби при налични такива или да се изгради външно. Естествено не е изключено и да се вкопае. 

 Фирмата продава и търгува с бойлери от марките: Дипломат, Теси, Елдом, Матев, Шишков, Тедан, Аристон, Атлантик, Бош, АЕГ, Стибел елтрон, Горение, Татрамат, Дражице и още много други. Разполагаме с бойлери на склад с гаранция от 2,3,4, 5, 6, 7 и 10 години. При закупен от нас бойлер осигуряваме безплатна доставка в рамките на София и монтаж с гаранция от 5 години. При желание ние може да ви освободим от старият ви и непотребен бойлер.

Доставка и монтаж на бойлери. Безплатна доставка на бойлери за град София.

 При поръчка на бойлер с монтаж, вие получавате безплатна доставка, монтаж с гаранция от 60 месеца, демонтаж на старият бойлер, извозване на старият бойлер и отстъпка от 5 % от стойността на новият бойлер за марките Атлантик, Теси и Тедан.

 Извършваме доставка и монтаж на бойлери. Предлагаме емайлирани бойлери, стъклокерамични бойлери и бойлери от неръждавейка. Предлагаме неръждаеми бойлери със серпентина от неръждаема стомана с 10 години пълна гаранция. Фирмата може да изработи и достави бойлери по поръчка с нестандартни форми и размери, цветове, начин на захващане и други характерни особености.

 При нас може да заявите ремонт и монтаж на бойлери, монтаж на бойлери, доставка и монтаж на бойлери, ремонт на бойлери по домовете, свързване на бойлер към водопровод, свързване на бойлер към парно, свързване на бойлер към ел мрежа и консултация за избор на нов бойлер.

Цени на нови бойлери може да видите при нашите партньори тук.

 Цени на монтаж и ремонт на бойлери. Монтаж на бойлер цена от 110,00 лв до ...... лв. Монтаж и демонтаж на бойлери. Монтаж на бойлер Теси, Дипломат и други маркки с гаранция.

Бойлери с безплатен монтаж в София НЕ предлагаме!!!