sofia baner

Монтаж на ел брава

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

монтаж на ел браваЕлектрическата брава е известна още като насрещник. Работното напрежение на електрическата брава е 12V, което осигурява сила на затваряне около 300-350 кг. Някои електрически брави имат светлинна индикация и противопожарна функция. Противопожарната функция се изразява в свободно отваряне при прекъсване на захранването. Тока е около 05 до 0,7 А. Монтаж на ел брава се извършва на мястото на класическата брава и се извършва захранване с електричество, както и свързване с домофонната инсталация за да се управлява от апартаментите през централата.

При монтаж на електрическа брава се изискват специални умения по железарство и по слаботокови електро инсталации. Нужно е да се разчитат схеми на свързване на електрическата брава и на домофонната система.

Вече се предлагат и електрическа брава с чип. Монтажа на ел брава с чип не е по-особен и се различава в свързване на четец. Електронните брави за входни врати се монтират най-често на многоетажни жилищни и административни сгради.

Фирмата предлага монтаж на електрическа брава- насрщник за многоетажни жилищни сгради. Цена за монтаж на електрическа брава с насрещник от 78 лв без ДДС до 147 лв в зависимост от нуждите за преработка на вратата. Цените не включват материали.  Фирмата предлага ел услуги от електротехник 24/7 за София. Извършваме смяна на ел табла, монтаж на бойлери, монтаж на печки, аспиратори и други електро уреди. Фирма е специализирана и за откриване кражба на ток.