sofia baner

Монтаж на ел брава

( Оценка 4.3 ) от ( 3 отзива )

монтаж на ел брава

Монтаж на ел брава от София Ел

 Електрическата брава е известна още като насрещник. Работното напрежение на електрическата брава е 12V, което осигурява сила на затваряне около 300-350 кг. Някои електрически брави имат светлинна индикация и противопожарна функция. Противопожарната функция се изразява в свободно отваряне при прекъсване на захранването. Тока е около 05 до 0,7 А. Монтаж на ел брава се извършва на мястото на класическата брава и се извършва захранване с електричество, както и свързване с домофонната инсталация за да се управлява от апартаментите през централата.

 При монтаж на електрическа брава се изискват специални умения по железарство и по слаботокови електро инсталации. Нужно е да се разчитат схеми на свързване на електрическата брава и на домофонната система.

 Монтаж на ел брава на супер цена 

 Вече се предлагат и електрическа брава с чип. Монтажа на ел брава с чип не е по-особен и се различава в свързване на четец. Електронните брави за входни врати се монтират най-често на многоетажни жилищни и административни сгради. Доста рядко  се изпълнява монтаж на ел брава на частен дом, но и това не изключение.

 Компанията предлага монтаж на електрическа брава- насрщник за многоетажни жилищни сгради. Цена за монтаж на електрическа брава с насрещник от 78 лв без ДДС до 147 лв в зависимост от нуждите за преработка на вратата. Цените не включват материали.  Фирмата предлага ел услуги от електротехник 24/7 за София. Извършваме смяна на ел табла, монтаж на бойлери, монтаж на печки, аспиратори и други електро уреди. Фирма е специализирана и за откриване кражба на ток.