sofia baner

Бойлери за мивка

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Бойлери за мивка в кухня и баня на супер цена

 Бойлери за мивка са малогабаритни или малолитражни обемни бойлери, които са предназначени за кухненски мивки или мивки за баня. За мивка може да се монтират и проточни бойлери за мивка, но обикновено не са практични, а не изглеждат и добре.

Бойлери за мивка, доставка и монтаж

бойлери за мивка  При монтаж на малки бойлери за мивка са необходими изводи за топлата вода и студената вода, както и електрически контакт. Повечето кухненски бойлери под мивка се присъединяват към електрическата мрежа посредством електрически щепсел и кабел с които се продава бойлера. Има същите видове бойлери, които се монтират над мивката. Бойлер над мивката може да се монтира в шкаф или на открито, като ние препоръчваме монтажа да се извършва в шкаф.

 Монтажа на бойлери за мивка не се различава от стандартен монтаж на бойлер. Окачането на бойлера, свързването на бойлера към ел мрежа и свързването на бойлера към водопровода е стандартно. Разликата е в мястото на монтаж, като при кухненските бойлери за под мивка или над мивка се налага неудобен монтаж в кухненски шкаф.

 Недостатъците на този род бойлери за мивка са в малкият обем ( съответно 5,10 и 15 литра) и възможността от протичане на възвратният клапан. При протичане на клапана се налага да намерите решение за отводняване на водата от клапана, което не е никак лесно. Бойлера за мивка се намира или под извода на канала за мръсна вода или в горен кухненски шкаф. Това е ней-неприятният и почти единственият недостатък на бойлера за мивка.

 Цени на бойлери за мивки от 125-135 лв до почти до 250 лв без доставка и монтаж. За да монтирате подобен вид бойлер са необходими два спирателни крана, тръби или меки връзки, крепежни елементи, извод топла и студена вода и електрически контакт. Цена за монтаж на бойлер за мивка при наличие на изводи и материали започва от 57 лв без ДДС. Цената на материалите е приблизително 48-72 лв в зависимост от точният вид и качеството на продуктите.

 Ние извършваме доставка и монтаж на бойлери за мивка от марките Теси, Дипломат, Елдом, Атлантик, Тедан, Аристон и други марки. Предлагаме бойлери от неръждавейка на Шишков и Тедан с мощност на нагревателя 2000W.

 Извършваме също ремонт на бойлер за мивка на място по домовете.

 Бойлери за мивка, малки бойлери за мивка, кухненски бойлери под мивка, бойлер над мивка, хоризонтален бойлер, проточен бойлер под мивка и други видове бойлери.