sofia baner

Монтаж на бойлер в София

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

Доставка и монтаж на бойлер на супер цена

 При монтаж на бойлер се преминава през няколко етапа, като трябва да се спази определена последователност. Първо и основно преди да преминете към монтаж на бойлер трябва да сте избрали новият бойлер. Избор на бойлер се извършва трудно на база голямото разнообразие, цени и гаранционни условия, които се предлагат. При нужда от нов бойлер е добре да се допитате до професионално мнение или да се консултирате със сервиз за ремонт и монтаж на бойлери. Търговците и продавачите на бойлери няма да ви дадат адекватно мнение.

Монтаж на бойлер от професионален сервиз за бойлери

монтаж на бойлер При нужда от смяна на старият ви бойлер или монтаж на нов бойлер на ново място може да се обърнете към сервиз за бойлери София. Ние ще ви консултираме и ще ви предложим максимално изгоден бойлер, които да отговаря на вашите нужди от топла вода. Ще разгледаме също начина на монтаж на бойлер, които може да се осъществи при вас с цел сигурност и надеждност, както и икономия на пространство. Ще разискваме вашите желание и след, като направите вашият избор, ще ви изготвим оферта. Предложението може да се изготви на момента или писмено в рамките на 24 до 48  часа от посещението.  

 Офертата ще включва цената на новият бойлер ( без оскъпяване и надценки ), безплатна доставка на новият бойлер до дома ви, демонтаж на старият бойлер ( при наличен такъв) и монтаж на новият бойлер. Ние се ангажираме да доставим куки за монтаж на бойлер, дюбели за монтаж на бойлер, меки връзки, спирателни кранове и всичко необходимо. Вие няма да се занимавате с доставка на досадни малки части, които не познавате и трябва да търсите по кварталните железарии. След приключване на монтажа ви попълваме гаранционната карта и извозваме старият бойлер, които ви е напълно непотребен.

Монтаж на бойлер от самите вас

 При желание да монтирате бойлера си сами можем да дадем насока и да обясним как се извършва монтаж на бойлер. При монтаж на бойлер винаги започнете с прочитане на инструкцията на производителя, а след това огледайте внимателно помещението, където ще се монтира бойлера. Бойлера трябва да е на определените разстояние от директно пръскане с вода. Важно е да знаете материала на стената на която ще се закача бойлера. Вида на стената определя и начина на монтаж на бойлера. Има стени при които е невъзможно окачане на бойлер. При такива стени се преминава към монтаж на бойлер на таван.

 При евентуална възможност за монтаж на сетната трябва да се изберат правилните крепежни елементи за съответната тежест и съответният материал (бетон, тухла, газобетон и други).

Следващи етапи от монтажа на бойлера може да видите тук. При нас може да поръчате още доставка и монтаж на ел.домакински уреди, както и ремонт на фурни, печки, котлони, аспиратори и други.

Консултация при избор на нов бойлер. Севет при избор на бойлер.