sofia baner

Монтаж на бойлери на супер цени

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

 Монтаж на бойлери от професионален сервиз за бойлери

монтаж на бойлери Процедурата по монтаж на бойлери не е детска игра. При монтаж на бойлери трябват познания относно закачането на бойлера, свързването на бойлера към водопровода и свързването на бойлера към електрическата инсталация. В практиката си сме видели паднали бойлери, закрепени бойлери на късмет, пропадащи бойлери, незаземени, незанулени, монтирани на криво, монтирани бойлери без възвратен клапан, обърнати тръби на топлата и студената вода, монтирани вертикални модели като хоризонтални и обратното. Ние си направихме труда и в продължение на 1 година изготвяхме статистика за монтажа на бойлери. База за сравнение е ремонтираните от нас бойлери през тази година.

 За една календарна година сме ремонтирали общо 3874 електрически бойлера. От общата сума са монтирани и свързани правилно едва 981 и 2893 имат проблеми от изброените по-горе. От 2893 бойлера с неправилно присъединяване към ел.мрежа са общо 1642. От до тук направеното преброяване става ясно, че монтажа на бойлери не е аматьорска работа. Рисковете от неправилен монтаж на бойлери остават за сметка на клиента и ползващите бойлери. Самите рискове също не са несериозни и далеч не са свързани са мо с увреждане на самият електрически уред. 

Монтаж на бойлери с гаранция от опитен ел техник

 Монтаж на бойлери се предлага на най-различни цени. Много от цените за монтаж на бойлер се доближават до 30-32 лв с ДДС, труд и материали. Уважаеми клиенти това са нереално ниски цени. Такива цени за монтаж на бойлер могат да се обявят само от неопитни и незнаещи хора. Клиента сам избира лицето, което да монтира бойлера му и носи отговорността си за това.

 Фирмата предлага качествен монтаж на бойлери за София и околните райони с гаранция от 5 години. Извършваме монтаж на вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, обемни електрически бойлери, проточни електрически бойлери, монтаж на газови бойлери и комбинирани бойлери със серпентина. При нас може да заявите монтаж на бойлер за мивка, монтаж на бойлер под мивка и монтаж на бойлер над мивка. Извършваме изграждане на ВиК изводи за бойлери и електрическо захранване за бойлери, както и монтаж на ключ на стена.

 Като професионален сервиз за бойлери ние извършваме доставка и монтаж на бойлери, монтажа на бойлери, демонтаж на бойлери и ремонт на бойлери. Работим с вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, бойлери за монтаж под мивка, за монтаж над мивка, бойлери за баня (обемни бойлери), проточни бойлери и кухненски бойлери тип Юнга. Извършваме доставка и свързване на бойлери със серпентина към парно отопление. Предлагаме смяна на нагревател, смяна на защита, термостат, фланец, тръба за топла вода, възвратен клапан и други части на бойлери.

 Разполагаме с бойлери и резервни части за марките: Теси, Дипломат, Елдом, Елдом Инвест, Фламина, неръждаеми бойлери Тедан (сръбски бойлери Тедан), Шишков, Матев, Тедан, Атлантик, Аристон, Горение, Татрамат, АЕГ, Бош, Стийбел и други известни марки бойлери.