Проектиране и изграждане на светодиодно енергоспестяващо осветление

( Оценка 4.2 ) от ( 10 отзива )

светодиодно енергоспестяващо осветление

Монтаж на енергоспестяващо осветление. Проектиране и ремонт на осветителни инсталации.

 Осветителната инсталация е част от цялостната ел. инсталация. Тя захранва осветителните тела в дадено помещение или открита площ със ел.енергия. В зависимост от това какво ще се осветява като площ и като нужна осветеност се прави проектирането на осветителната инсталация, като важно условие в днешни дни тя да бъде енергоефективно съобразена. Уредите с които се замерва осветеността се наричат светломери и ли лукс мери , аединицата за осветеност се измерва в Lx. За постигане на нормалната осветеност в дадено помещение се използват таблици и референтни стойности.

 Фирмата е с богат опит в проектирането и изграждането на осветителни инсталации. Нашите проектанти и електротехници работят в синхрон и винаги се стремят да са в крак със съвременните технологии.

Проектираме и изграждаме

  • ефектно и скрито осветление
  • промишлено осветление
  • битово осветление
  • енергоспестяващо осветление
  • улично осветление
  • алеино и парково осветление
  • фасадно осветление

 Новите тенденции са да се премине на светодиодно осветление което с новите технологии е ефективно и много по енергоспестяващо от всички познати до тук осветления.

 Диодното осветление е първоначално по-скъпа инвестиция но се изплаща многократно и е с по дълъг живот. С цел пестене на енергия и запазването на околната среда препоръчваме на всички свои клиенти използването на диодно осветление.

 Фирмата изработва по поръчка осветителни тела с диодно осветление. Дизайнерски решения и изработка. Гаранция зя качество.

За повече информация: 02/444 34 54

ledsof led2led1