Ремонт ел инсталации в София

( Оценка 3.8 ) от ( 6 отзива )

ремонт на ел инсталации

Денонощен ел техник за ремонт на ел. инсталации. Изграждане на електроинсталация.

 Ние сме екип от професионални електротехници специализирани в изграждане, ремонт и поддръжка на ел.инсталации и ел.табла от всякакъв вид. Фирмата е изградила екип от професионалисти с практичен опит и квалификационни степени за работа с електрически мрежи и ел.инсталации с ниско, средно и високо напрежение.

 Работните ни групи са на разположение 24/7 в седмицата. Оборудвани са с най-нови и професионални уреди и инструменти за справяне със всяко практична ситуация и авария.

Изграждане и ремонт ел инсталации

 Ремонта на електроинсталацията или електрическото табло е широко понятие и е трудно да се впиши в норми. Но в случаи но непредвиден ремонт и наличие на авария е трудно диагностицирането на самота повреда, което всъщност показва професионализма но електротехника и познанията му в областта на ел.инсталациите и ел. мрежи.

 Най-често срещаните планови ремонтни дейности са подмяна на електрическо табло, подмяна на ел.кабели, подмяна на контакти и превързване на разклонителни кутии, монтаж на ел. ключове и осветителни тела. При аварийни ремонти се срещат нагорели електрически контакти от претоварване, нагорели кабели, прекъснати електрически връзки, нагорели клеми, паднали автоматични предпазители, откриване на къси съединения, повреди в ел.табла и повредено осветление.

 Електротехниците ни разполагат със всички необходими материали и имат практическият опит натрупан с годините за да се справят безупречно с всяка ел.авария попаднала като задача пред екипа на фирмата.

За повече информация: 02/444 34 54 , 0889 556 787