Смяна на електро табла

( Оценка 5.0 ) от ( 2 отзива )

Смяна на електро табла

Смяна на електро табла в апартамент или къща. Ремонти по домовете в София

 Майсторите-професионалисти (електротехници) извършват първокласна подмяна и ремонт на стари ел табла с нови електротабла с автоматични предпазители. В съвременните домакинства често се налага да бъде направена замяна на старите и създаващи все повече дефекти апартаментни електрически табла с обикновени бушони с нови електрически табла оборудвани с автоматични предпазители, ДТЗ и друга електроапаратура. Смяна на електро табла е задача, която трябва да бъде поставена и извършена само от опитни електротехници.

Смяна на ел табла от опитен ел техник

 При нужда от подобна деликатна манипулация, повикайте екип на нашата компания, който ще се справи с проблема в най-кратки срокове, без да кърти и разбива около таблото.

 На снимките може да видите смяната на старо  апартаментно ел табло с ново. Манипулацията се извършва за около час, час и половина, без къртене и увреждане на боята и замазката на стената. Основната цел на фирмата ни е да създаваме чувство на удобство и спокойствие у нашите клиенти. Именно тази причина ни кара да развива и обогатява сферата си на дейност в много бързи темпове. Много високото качество на услугите, предлагани от нас, е в основата на безопасното използване на всички електроуреди, табла, бушони и компоненти от ел мрежата. 

 Работните ни групи от дежурни електротехници често са мобилизирани относно проблеми със стари или нови контролно-измервателни табла. Те са оборудвани с необходимите инструменти, служещи им за подмяната на ел.табла за генератори, хидрофорни системи, помпи за противопожарна безопасност. Разполагаме с подръчни материали на склад, нужни при ремонтните дейности за системи за автоматично захранване на източници на възобнояема енергия (фотоволтаици, соларни панели и системи).

 Фирмата изпълнява поръчки на атрактивни цени за ремонт и поддръжка на шкафове за улично осветление, както и за поправка на електромери от най-различен тип и смяна на старо с ново апартаментно ел.табло.Смяна на електрическо табло-ново ел табло

 Сред другите услуги, свързани с ел таблата, които предлага компанията, са: проучване и проектиране на кабелни линии, трафопостове, ремонти на външни електрозахранвания, подмяна на електромерни табла. За да осигури максимално удобство на своите потребители, предлагаме абонаментна поддръжка на всички видове електрически табла на разумна и приемлива цена.

Смяна на старо ел тбло 

 Смяната на старото табло с витлови предпазители и монтаж на ново табло с автоматични предпазители се извършва по график, като ние се ангажираме с доставката на необходимите материали, за които из0даваме и сертификат за качество. Гаранцията за подменото електрическо табло е 24 месеца. След смяната на таблото се проверяват всички контакти и осветителни излази в жилището за заземяване и зануляване, като при проблем ви се предлага отстраняване на момента. Голяма част от жилищата не са електрически обезопасени. Контактите не са заземени, електроуредите не са занулени, бойлери и готварски печки са монтирани с клеми, без изолация. 

 За смяната на старото с ново ел табло от ктлиента се изисква саамо ключ или достъп до ГРТ(главно разпределително табло), т.е таблото с електромерите на входа на жилищната кооперация или на етажната площадка в зависимост от типа строителство. Електрическото захранване на вашите съседи няма да бъде спряно и нищо няма да променя по електромери и предпазители в таблото. Достъп до ГРТ трябва за да се спре/изключи напрежението към вашият апартамент за не повече от час. Често се случва да нямаме достъп до ГРТ и тогава работим под напрежение. С достъп или не електрическото ви табло ще бъде подменено с ново! Смяна на електро табла с ново, без къртене с включени материали. Цени за смяна на електротабла от 90 лв.

Подмяна на старо апартаментно ел.табло с ново на цени от 90 лв с включени материали.