sofia baner

Сервиз за аспиратори

( Оценка 3.5 ) от ( 37 отзива )

Монтаж и ремонт на аспиратори на супер цени

 Относно аспираторите е изписано много, монтаж на аспиратори, пробиване на отвор в комин, ремонт на аспиратори и цени на нови аспиратори. Какъв аспиратор да си изберем, как се изчислява мощността на аспиратора и марки аспиратори. Сервиз за аспиратори София извършва ремонт на аспиратори на място, доставка и монтаж на аспиратори, както и пробиване на отвори в комини и шкафове.

Сервиз за аспиратори в София

сервиз за аспиратори Аспираторите са кухненски уреди за издърпване на миризмите и парите от кухненските помещения. Аспираторите биват няколко основни вида: аспиратор за свободен монтаж, аспиратор за вграждане, аспиратор от каминен тип и островен аспиратор. Всички видове аспиратори се предлагат от най-различни знайни и незнайни марки и производители. Аспиратора има просто устройство. В кутията на аспиратора има закрепен електромотор (които може да е от различен тип), които задвижва турбина или турбини. 

 Управлението на мотора се извършва от специална платка, която всъщност е блок за управление. В зависимост от това кое копче сте натиснали се подава сигнал към мотора, което определя мощността и скоростта на въртене. За да се предпази турбината и мотора от мазнини и пари се използват филтри. Филтрите могат да бъдат метални, от текстил или други подобни материали включително с активен въглен. Управлението на аспиратора може да е с бутони или плъзгачи, а напоследък и със сензори. Естествено различните модели и марки предлагат различно управление, включително и с дистанционно управление. 


 

Повреди и ремонти на аспиратори

 Много често аспираторите се повреждат, като повредите са различни и разнообразни в зависимост от схемата на аспиратора, вида и начина му на монтаж и експлоатация. При повреда във вашият аспиратор, без значение дали не тръгва, тегли по-слабо или издава странни шумове е необходима диагностика на проблема от техническо лице.

 При нас може да заявите също доставка и смяна на аспиратор, доставка и монтаж на аспиратор на ново място, ние можем да извършим основно почистване на вашият аспиратор или да сменим някои части с оригинални, пробиване на отвор за вентилация, изграждане на тръбен път, монтаж на възвратна клапа (клапа за аспиратор), гравитационна клапа и предпазна решетка.

Сервиз за ремонт и монтаж на аспиратори с гаранция.