sofia baner

Ремонт на електрически инсталации

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Ремонти по ел инсталации от опитен ел техник

 Електрическата инсталация е мрежа от кабели, проводници, табла и апаратура, която снабдява с електрическа енергия дадена сграда или обект. Електроинсталациите се делят основно на два вида: слаботокова електроинсталация и силнотокова електроинсталация, която е известна повече като силова електроинсталация. В зависимост от вида на конкретната ел инсталация се използват различни електрически кабели, връзки, автоматика и защити. Самата ел инсталация е сложна система от проводници и защитна апаратура, която има за цел да защитава електрическите кабели, уредите захранени от дадената инсталация и хората работещи с тях. Ние предлагаме ремонт на електрически инсталации за София от професионални ел техници.

Ремонт на електрически инсталации 24/7. Денонощни електро услуги

ремонт на електроинсталации Кога има нужда от ремонт на електроинсталация? Електрическата инсталация, както казахме по-горе е сбор от електро апаратура (контакти, контактори, релета, измервателни уреди, предпазители, ДНЗ, часовници и други), които рано или късно се повреждат. Повредата може да настъпи от претоварван, от износване или от къси съединения и механични повреди. Компонентите на електрическата инсталация не се ремонтират, а се заменят с нови. Най-често при електрическите инсталации се сменят автоматичните предпазители и част от кабелните трасета. Също основен проблем е механично увреждане на кабели при пробиване на отвори в стени.

 Друг основен проблем е нагар на кабелите, окисление на открити части и не на последно място разтопени елементи и кабелна изолация от претоварване на даден токов кръг. Претоварвания на ел инсталацията се получават при неправилно изчислена ел инсталация или неправилно изпълнена такава.

 Фирмата разполага с опитни електротехници за диагностика на проблеми и аварии по електроинсталации, както и ремонт на електроинсталации. Предлагаме също изграждане на слаботокови и силови електроинсталации, осветителни електроинсталации, гръмоотводни и заземителни ел.инсталации и сервизната им поддръжка.

 Разполагаме с денонощни аварийни екипи от електротехници за територията на София. При нас може да поръчате подмяна на електрическо табло, смяна на автоматични предпазители, доставка и монтаж на електромер, монтаж на тарифен часовник, смяна на стълбищен автомат, преработка на стълбищно осветление с датчици за движение, ремонт на стълбищно осветление, монтаж и ремонт на бойлери, печки, котлони и абсорбатори.

Цени на електро услуги от професионален ел техник.