sofia baner

Монтаж на осветителни тела в София

( Оценка 5.0 ) от ( 2 отзива )

Монтиране на осветителни тела от електротехник. Смяна на осветително тяло в дома и офиса.

 Доскоро осветителните тела бяха обикновени и монтажа им се приемаше за несериозна и непрофесионална работа. В последните години обаче осветителните тела се модернизират с всеки изминат час. Изникват нови типове осветление, електрически крушки, рефлектори и осветителни тела с различно предназначение и форми, за осветяване на реклами, фасади и други. Това затруднява избора на осветителни тела, както и техният монтаж. Монтаж на осветителни тела вече се извършва от строго специализирани и професионални фирми за изграждане на осветление.

Монтаж на осветителни тела на супер цени, избор на осветителни тела

монтаж на осветителни тела Осветителните тела имат различно приложение и предназначение. Има осветителни тела за ефектно осветление, фасадно осветление, осветяване на обекти с подчертаване, работно осветление, ежедневно осветление, осветителни тела за административни и обществени сгради и още куп различни и разнообразни осветителни тела от рода на осветителни тела за вграждане, осветителни тела за релси и други.

 Осветлението може да е изпълнено на 12 и ли на 220 V. Има луминесцентно осветление, осветление с нажижаеми жички, натриеви лампи, халогено осветление, метал халоген, кварцови лампи, LED осветление, енергоспестяващо осветление и още много други видове. Отделно самите електрически крушки могат да бъдат с различно захващане към осветителното тяло, като например : Е14, Е27, G4, GY, 9G, GU, пури или друг вид цокъл.

 От казаното до тук става ясно, че предлагането е огромно, вариантите са много, но избора е труден и не винаги успешен при липса на професионално мнение. Преди да предприемете избор на осветително тяло се консултирайте с професионалист в областта. Това ще ви помогне да направите точният избор. Осветителното тяло трябва да отговаря не само на изискванията за дизайн и общ изглед, а трябва да върши и своето основно предназначение да осветява. Осветеността е величина и тя се измерва в lх. Физичната величина за осветеност е отношението между светлинният поток падащ върху определена равнина и естествено площта на дадената повърхнина. Тук има специализирани таблици за нормите на осветеност при различни дейности, помещения, височини, цветове и така нататък.


 

 Осветеността е важна. При неправилна осветеност се уврежда зрението.

 Ние предлагаме професионална консултация при избор на осветителни тела. Ще помогнем да изберете вида на осветлението, мощността на осветлението, ъгъла на разпределение и осветление, а на вас ще оставим дизайна и модела на осветителното тяло. Предлагаме още ремонт на стълбищно осветление, преработка на стълбищно осветление, изграждане на стълбищно осветление с датчици, монтаж на бойлери, ремонт на бойлери, монтаж и ремонт на котлони, фурни, плотове за вграждане и подмяна на ел табла.