sofia baner

Продажба и монтаж на бойлери

( Оценка 4.6 ) от ( 7 отзива )

продажба и монтаж на бойлери

Безплатна доставка на бойлери. Монтиране на бойлер на супер цена.

 Уважаеми клиенти, при нужда от нов бойлер или при повреда в бойлера ви може да се обърнете към нас. Сервиза е с дългогодишен опит в продажба, монтаж и ремонт на бойлери. Ние като професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери предлагаме и доставка на бойлери. При нас може да заявите техник за консултация, доставка на нов бойлер до дома ви. Извършваме още демонтаж на стар бойлер, преместване на бойлер, ремонт на бойлер и естествено монтаж на бойлер. Целта на комплексната услуга по продажба и монтаж на бойлери е улесняване на клиента.

 Вече не се налага да разбирате и от бойлери, това е наша работа. Ние ще ви препоръчаме оптимален вариант на бойлер, които да отговаря на вашите нужди, предвиден бюджет и изисквания . Ще доставим бойлера на оптимална цена с безплатна доставка и ще извършим монтаж с гаранция от 5 години. Ние се ангажираме с доставката на всички необходими материали за монтаж и демонтаж на бойлера.

Продажба и монтаж на бойлер за София

 Сервиз за бойлери София предлага комплексна услуга за продажба и монтаж на бойлери. При нас е по-лесно да изберете новият си бойлер. В най-кратък срок получавате новият бойлер и монтаж с гаранция от 60 месеца. При заявка на нов бойлер с монтаж София вие получавате отстъпка от 5% от стойността на бойлера и безплатна доставка на новият уред до дома ви. Отстъпката на бойлера е гарантирана. Не е нужно да ходите по магазини, търговски вериги и складове за бойлери. Достатъчно е да изберете бойлер и да го поръчате при нас.

 При затруднения с избора на бойлера ние ще ви помогнем. При затруднение в избора в нашият сайт, моля изберете бойлер в сайтовете на производителите. Цените на бойлерите при нас са същите, като получавате и бонус от - 5% от цената обявена в сайта на производителя. Отстъпка от цената няма само при промоционалнитне бойлери. При затрднение визбор на нов бойлер, може да се обърнете към нас за посещение и консултация. Ние предлагаме продажба и монтаж на бойлери от следните марки:

 • Бойлери Теси

 • Бойлери Елдом

 • Бойлери Дипломат

 • Бойлери Аристон

 • Бойлери Атлантик

 • Бойлери Горение

 • Бойлери Бош

 • Бойлери АЕГ

 • Бойлери Стибел Елтрон

 • Бойлери шишков

 • Бойлери Матев

 • Бойлери Фламина - бойлери фламина са спрени от производство, но все още се внасят части за тях!

 Извършваме монтаж на вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, както и бойлери за монтаж под мивка и над мивка. Монтираме обемни електрически бойлери, проточни електрически бойлери и комбинирани електрически бойлери с една или две серпентини и свързване на бойлер към парно.

Извършваме също сложни монтажи на бойлери на стена от гипсокартон, монтаж на бойлер на стена от итонг и монтаж на бойлер на тухлена стена. Предлагаме още монтаж на бойлер на конструкция. Въпросната конструкция се изработва от нас и има възможност за монтаж на таван в гипсокартон. 

Фирмата издава гаранция за всеки монтаж на бойлер от 5 години.