sofia baner

Бойлер със сух нагревател

( Оценка 4.0 ) от ( 6 отзива )

Доставка и монтаж на бойлер със сух нагревател

 Бойлер със сух нагревател е бойлер, чиито нагревател работи извън водосъдържателя и загрява водата чрез индиректно затопляне. Сухият нагревател загрява стените на водосъдържателя, а стените му подгряват водата. Естествено загряването се извършва в областа около нагревателя, а не по цялата площ на балона на бойлера. При всеки един бойлер със сух нагревател се увеличава гаранцията на водосъдържателя и самият нагревател. Сухите нагреватели са два вида – сух керамичен нагревател и сух графитен нагревател. Двата вида нагреватели работят извън водата и така се намаля образуването на утайки и химични съединения, които увреждат водосъдържателя и самият нагревател.

Бойлер със сух керамичен нагревател.

бойлер със сух нагревател При обикновените бойлери нагревателя е мокър , при които загряването на водата е с директен допир по стените на нагревателя. Този процес на затопляне на водата образува вредни химични съединения, които ускоряват процеса на пробиване на нагревателя и самият водосъдържател, както и отлагане на големи количества котлен камък и варовик.

 Напоследък почти всички марки бойлери предлагат модели със сух керамичен нагревател с различна мощност. Самият нагревател се състои от няколко части. Всяка част от нагревателя е керамична със специални отвори през които преминава жичката на нагревателя. Сухият керамичен нагревател за бойлерите работи на същият принцип като нагревател за акумулираща печка, които познаваме добре от недалечното минало. Сухият керамичен нагревател, не е сух графитен нагревател - различни са!

Сух керамичен нагревател

 Както споменахме по-горе, почти всички производители на бойлери предлагат бойлер със сух нагревател. Фирмата извършва продажба и монтаж на бойлер със сух нагревател от марките Теси, Атлантик, Бош, АЕГ, Стийбел Елтрон, Дипломат и Елдом инвест.

Ние ви предлагаме доставка и монтаж на закупени от нас бойлери. Извършваме доставка и монтаж на вертикален и хоризонтален бойлер със сух нагревател.  При закупуване на бойлер със заявка за монтаж от наш сервиз за бойлери вие получавате 5% отстъпка от цената на бойлера и безплатна доставка на бойлера до дома ви за град София.

 Сервиз за ремонт бойлери София извършва диагностика и ремонт на бойлер със сух нагревател по домовете. Предлагаме доставка и смяна на сух нагревател за всички модели бойлери оборудвани с нагревател от този тип. Сухи нагреватели за бойлери на склад.

 Бойлер със сух или мокър нагревател? това е въпрос, които серешава в зависимост от РН на водата и бюджета. Най-добре е при избор на нов бойлер се обърнете за консултация към професионален сервиз. Не се доверявайте само на търговците на бойлери и рекламните материали - почерпете информация от първа ръка.