sofia baner

Бойлери от неръждаевйка

( Оценка 3.4 ) от ( 22 отзива )

Доставяме и монтираме неръждаеми бойлери по домовете

 Бойлери от неръждавейка или неръждаеми бойлери са познати още като бойлери инокс. Самият бойлер от неръждавейка е обикновен обемен електрически бойлер с водосъдържател от неръждаема стомана. Обема на водосъдържателя е от 5 литра до 300 литра, като по-големите обеми се изработват по поръчка. Бойлери от неръждавейка се произвеждат с неръждаемо гърне, а при някои по-специални модели и самият кожух на бойлера е изработен от инокс. Неръждаеми бойлери за българският пазар са бойлерите на Шишков, Фламина, неръждаем бойлер Теси, неръждаеми бойлери Тедан, Дипломат, Елдом и Матев. Всеки производител на бойлери от неръждавейка предлага обемни вертикални бойлери, хоризонтални бойлери и бойлери за монтаж на под. Някои модели се предлагат с вградена семпертина от неръждаема стомана или с няколко семпертини, найа-често две. При нужда от повече серпентини се изработват по поръчка.

Бойлери от неръждавейка - устройство. Бойлер с неръждаем водосъдържател

бойлери от неръждавейка Бойлерите от неръждавейка имат същото устройство като обикновените обемни електрически бойлери. Основният елемент на бойлера е водосъдържател от неръждаема стомана към които са прикрепени кожуха и електрическата част на бойлера, както и планката за монтаж. Във водосъдържателя имаме тръба за студената вода и тръба за топлата вода, която преминава през цялата му височина и свършва на 2-3 см от най-високата част на балона. Тръбата за топлата вода на бойлера, тръбата за студената вода на бойлера и самият водосъдържател са изработени от инокс – неръждаема стомана.

 Дебелината на ламарината от която са изработени е от 1,4 или 1,6 до 2,8 мм. Кожуха на бойлера е от тънка ламарина. Към кожуха има закрепен капак с електрическа част. Електрическата част на бойлера се състои от нагревател, защита и термостат. Някои бойлери имат електрически ключ и анодна защита. Електрическата част се монтира към фланеца, а фланеца на бойлера се монтира към водосъдържателя. Последната защита на бойлера е чисто механична и се нарича възвратен клапан. Клапана се монтира ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на входа на студената вода, т.е тръбата за студена вода.

 Разликата между обикновените бойлери и бойлерите от неръждавейка е само материала на водосъдържателя и фланеца, а в някои случай и тръбата на топлата вода в бойлера. Бойлери с водосъдържатели от неръждавейка обикновено са с гаранция от 10 години. Вдсички бойлери от неръждаема стомана издържат над 15 години експлоатация. 

Неръждаеми бойлери Тедан, неръждаем бойлер Теси

 Компанията предлага  продажба и монтира бойлери от неръждаема стомана на марките: неръждаеми бойлери Светлю Шишков, бойлери от неръждаема стомана Дипломат, Елдом, бойлери неръждавейка Теси, Фламина и бойлер неръждавейка Тедан.

 Бойлери Тедан са единствената марка неръждаеми бойлери с 10 години или 120 месеца пълна гаранция. Гаранцията покрива електрическата част и водосъдържателя.

 Сервиз за бойлери София извършва доставка и монтаж на бойлери от неръждавейка. Разполагаме с бойлери на склад. При покупка на бойлер от нас получавате безплатна доставка до дома ви в рамките на град София. Цени на обемни електрически бойлери от неръждавейка:

  • Тедан вертикален, 50 литра неръждаем - ... лв

  • Тедан вертикален, 80 литра неръждаем – ... лв

  • Тедан вертикален, 100 литра неръждаем - ... лв

  • Тедан вертикален, 120 литра неръждаем – ... лв

  • Тедан вертикален със семпертина, 80 литра неръждаем (лява и дясна) – ... лв

  • Тедан вертикален със семпертина, 120 литра неръждаем (лява и дясна) – ... лв

 Всички поръчали бойлери от неръждавейка с монтаж при нас получават отстъпка от 5% от стойността на бойлера. Цена за монтаж на бойлер – 80,00 лв до 120,00 лв с ДДС до 80 литра.

Цена за монтаж на бойлер над 80 литра след оглед.

Извършваме също ремонт на обемни и проточни бойлери по домовете и свързване на бойлер към парно.