Термографско обследване

( Оценка 4.3 ) от ( 3 отзива )

Термографско обследване

Термографско обследване. Термографски анализ и откриване на скрит теч.

 Фирмата се стреми към пълноценно усвояване на новите технологии в процеса на работа. За целта нашата фирма предлага от години внедряванета на модерните технологии в електротехниката и електрониката. Тук говорим за термографски анализ посредством термографски камери и термовизьори от последно поколение. Уредите са известни от почти 70 години до преди няколко години бяха зъсекретена военна технология използвана за специални цели. Вече имаме достъп до тази полезна технология, която помага в много сфери на ежедневието.

Термографско обследване в София

Това е така нареченото термографско обследване, чиято цел е да открият вече износени компоненти, хлабави връзки, окислявания и други неродности в ел.мрежи. Това е много полезно и спомага да се правят планирани ремонти и да предотвратява бъдещи аварии, като реално се открояват вече износените и амортизирани елементи в електрическите табла, ел инсталации, електрически мотори, турбини и машини. В частни домове това може и да не е толкова важно или фатално, но при едно скъпо и непрекъснато пройзводство или скъпи машини и съоръжения това е изключително важно и ценно. Така се намалят разходите от загубите при спиране на съоръжението и може да се планува ремонта, което предотвратява допълнителни аварии и загуби. При натоварени поточни линии термографското обследване е задължително.

 Като новатор в този тип обследване, сме на водещите позиции. Ние сме оценили ползата от това обследване по време на визити в чужбина на наши колеги в сферата на електроуслугите и ел.инсталациите. Приложението на този метод спестява пари и време за отстраняване на аварии и дава сигурност в експлоатацията на техническите съоръжения. За да се извърши продобно проучване на състоянието на дадена система е необходима не само термокамера, а и опитен термограф, с ниво II ТТ, както и много стаж и практика в сферата на термографията.

 Приложението на термографско обследване не се ограничават в електротехниката. Термографското обследване намира широко приложение в стройтелството, медицината, охраната и производството. При наличие на скрити течове се прилага термографско обследване за откриване на течове.  

Термографиски анализ. Откриване на течове с гаранция. Термография.