sofia baner

Смяна на стълбищен автомат

( Оценка 4.6 ) от ( 5 отзива )

смяна на стълбищен автомат Известно е, че осветлението във входа и между етажите изразходва огромно количество електроенергия, при това голяма част от времето за осветяване е напразно. За да се избегнат ненужните разходи на енергия, е добре да се поставят автомати, включващи за определен период от време светлина и то, когато тя наистина е необходима.

 Основната задача – да направите предвижването в дома си безопасно и комфортно е като поставите правилното осветление. Нашата фирма за ремонт и смяна на стълбищно осветление извършва професионални услуги в това направление. Сред основните дейности, които осигуряваме на клиентите си са ремонт и смяна на стълбищен автомат, поставяне на реле за време и осветление с датчици и сензори за движение.

 Един от най-важните елементи на помещенията с общо ползване между етажите и апартаментите е стълбището и стълбищната площадка. За да избегнете ненужния разход на електроенергия поставете в дома си автомат за стълбищно осветление и клетки, които ще включват осветлението само тогава, когато е необходимо. Използва се електромагнитно реле за управление на лампите в общите части или бутони, за управление на осветлението в апартаментите.

 Недостатък на този вариант е, че при повреда на някой от елементите (например залепване на бутон), води до други повреди или изгаряне на целия стълбищен автомат. Не оставяйте да се стига до тази повреда, а поддържайте своевременно автомата с помощта на нашите техници. Ремонт на стълбищно осветление с гаранция и сервизна поддръжка.

Смяна на стълбищен автомат с датчици и фотоклетки

 Друг вариант на стълбищно осветление е с датчици и сензори. Първоначално датчиците за движение са се използвали в охранителните системи, но днес те са особено популярни сред методите за икономия на електроенергия на стълбищното пространство. Предимството на този вид осветление е в това, че вие сами избирате колко осветлителни тела да се управляват с един датчик, времето за осветеност, ъгъл, обхват. При повреда на един датчик не угасва цялото осветление, а само повредения. Ако вашето осветление е остаряло и неефективно, не се притеснявайте, свържете се с техниците на фирмата и те на достъпна цена и с професионално оборудване ще преработят старото осветление.

 Ремонтът, винаги носи неудобство и загуба на време. Нашата фирма ще ви предостави квалифицирани специалисти - професионлни техници и гаранция за работата на достъпни цени, като сведе неприятните последствия до минимум. Помислете навреме за осветлението на своето стълбище, защото слизането и качването по него без осветление е не само неудобно и некомфортно, но и опасно.

Стълбищно лед осветление с гаранция.