sofia baner

Сервиз за перални

( Оценка 4.9 ) от ( 7 отзива )

Монтаж и ремонт на перални на супер цени в София

 Сервиз за ремонт на перални София предлага ремонт на перални Люлин, ремонт на перални Надежда и ремонт на перални Младост. Пералните машини са предпочитани за домашното пране от почти 15 години. Пералнята е нужна във всяко домакинство. Реалното преимущество на пералнята е спестеното време, слагате прането, затваряте капака и пускате. Процедурата по поставяне и изваждане на почти сухото пране е не повече от 1-2 минутки. Добър резултат за 3,5-5 или 7 кг пране. Автоматичните перални обаче понякога се повреждат. Естествено пералнята е обемист и тежък електроуред и това затруднява пренасянето и до сервиз за перални. Затова ние създадохме екип за ремонт на перални по домовете още преди 8 години.

Сервиз за перални. Ремонт на перални по домовете

сервиз за перални Фирмата е специализирана в ремонт и инсталация на перални машини. Ние държим на качеството и бързината на услугите по ремонт на перални, като естествено се съобразяваме и с цената на ремонта. Винаги при ремонт на перални се обявяваме предварително повредата и цената за отстраняване на аварията. При приемане на ценовата ни оферта ние се ангажираме с ремонта и доставката не резервните части. Винаги използваме оригинални резервни части от дадената марка. Извършваме смяна на маншон на люк, смяна на програматор, смяна на лагери, смяна на помпа, смяна на клапан, смяна на маркучи за чиста и мръсна вода, смяна на копчета и почистване на барабана на пералнята от налепи.

 Почистването на барабана на пералнята трябва да се извършва периодично. При замърсен барабан с налепи и полепи от плесен и влакна от прането се образуват бактерии. Въпросните бактерии са неприятна гледка, но това е най-малкият проблем. Те могат да доведат до отключване на алергични проблеми при деца и възрастни. Доста често се образуват зачервявания, обриви и други симптоми на раздразнена кожа. Новите перални са с барабан, които имитира неръждаема стомана и това е една от основните причини за появата на този проблем.

 Фирмата предлага още сервиз на бойлери, сервиз на котлони за вграждане, сервиз за фурни, печки и други електроуреди.


 

Цени за ремонт на перални се обявяват на място след направена диагностика на уреда .

Цена за посещение на адрес – 30 лв

Цена за диагностика – 18 лв. Диагностика се заплаща само при отказ от ремонт.

 

 Сервиз за перални. Доставка и монтаж на перални. Работим с всички известни марки перални на българският пазар.

 При по-тежки и скъпи ремонти на стари перални или просто при желание на клиента да си смени пералнята с нова ние предлагаме напълно безплатна доставка на перални. Извършваме демонтаж на старата пералня, монтаж на пералня за вграждане и евентуално извозване на старата пералня от дома на клиента.

Цени за монтаж на пералня от 47 лв до 94 лв. Цените за монтаж на пералня не включват необходимите материали и преработки на водопровод и канализация. Ние предлагаме още доставка и монтаж на пералня, направа на изводи за чиста и мръсна вода за пералня, монтаж на пералня, ремонт на перални, демонтаж и извозване на стари перални.

Монтаж и ремонт на перални София с гаранция. Техник за перални 0895 012345.