sofia baner

Ремонт на керамични котлони и плотове

( Оценка 2.8 ) от ( 61 отзива )

 Предлагаме няколко основни услуги свързани с керамичните плотове за вграждане и въобще с котлоните за вграждане:

 • доставка на керамични плотове за вграждане, както и на обикновенни котлони 
 • монтаж на керамични котлони за вграждане
 • демонтаж на плотове за вграждане
 • ремонт на керамични плотове за вграждане и котлони

Ремонт на керамични котлони и плотове на място в дома на клиента

 Тази услуга включва подмяна на изгорели електрически нагреватели и плочи, подмяна или преработка и ремонт на микропоцесорни платки за управление, смяна на сензори за температура, замяна на електрически ключове и релета и други дребни ремонти като лустърклеми, ел. кабели и шнурове. Понякога котлоните и плотовете за вграждане имат нужда от профилактика, почистване и зачистване на контактни и тоководещи планки и клемореди. Всички ремонти на място са по електрическата част на котлона. Услугата се извършва на място а при невъзможност за ремонт на плота или котлона, вземаме дефектиралият уред в серзиза за ремонт, като подсигуряваме монтаж, транспорт и демонтаж. Ремонт в сервиза за котлони се налага при дефектирали платки за управление.

Монтаж и ремонт на керамични плотове Другата услуга която предлагаме е монтаж или смяна на керамични котлони. Това обикновено включва демонтаж на стари такива, безплатна доставка на нови котлони или плот за вграждане по ваш избор, както и монтиране на новите стъклокерамични плотове или котлони за вграждане. За нас няма значение дали котлоните са обикновени или са за вграждане, както няма значение и броят плочи 1,2,4 или повече, както е без значение тяхната мощност или предназначение - за дома или са професионални - за заведения и ресторанти, големи или малки кухни и пекарни.

 Когато се касае за ремонт на даден стъклокеримечн плот с котлони, ние идваме на място и извършваме демонтаж и диагностика на уреда. Във всички случаи на дефекти ще ви бъде съобщена цената преди започване на ремонта и по ваше усвотрение се започва ремонта или не. Ако обявената цена за ремонт и материали не ви устройва, дължите само такса за посещение и стойността на диагностиката. За повече подробности се обадете на телефоните посочени в страницата за контакт. Ще получите информация за цени, срокове на ремонт и доставка на нов керамичен плот.

 Ако желаете да извършете монтажа на новият си керамичен плот сами все пак имайте в предвид няколко основни съвета  за безопастност при монтаж и екплоатация на керамични котлони:

 • Уверете се че корпусът на печката или фурната е занулен или зазимен правилно. (задължително да е обезопасен електрически)
 • Не монтирайте керамичната плоча или котлон в близост до хладилник или друг уред със корпус неустойчив на топлина. Плотът трябва да е монтиран така, че да му бъдат осигурени условия за безопасна работа и охлаждане в долната част
 • Внимавайте при монтажа да не нараните плота
 • Внимателно изолирайте със силикон между керамичният плот и кухненският плот-това ще предпази от влага и ще направи плота по устойчив.
 • Не оставяйте котлона да работи без да има поставен върху него пособие за готвене като  тенджера и др.
 • Редовно почиствайте плота след употреба с подходящи за целта препарати, но следзагасване на индикатора за остатъчна топлина.
 • Никога не заливайте с вода котлона по време на работа или го изключете и подсушете след заливане

 Поправяме всички керамични котлони и плотове за вграждане от популярните марки като Сименс, Нео, Gorenje, AEG, Бош и др. За цените на резервните части се консултирайте по телефона.

 Сервиза предлага комплексни услуги за ремонт и смяна на керамични котлони за вграждане. При нас може да заявите час за ремонт на котлон, доставка на нов котлон, коите сте харесали, демонтаж на стар котлон и монтаж на нов кухненски плот за вграждане. Също може да заявите посещение и диагностика на старият ви котлон. Сервиз за керамични котлони и плотове за вграждане на място, с гаранция За клиентите решили сами да свалят своя плот и търсят сервиз за ремонт, може да се обърнат на тел 02 444 34 54. Ние ще приемем вашият котлон в сервизната база и ще го отремонтираме.

Цените за ремонт на керамични котлони и плотове се определят на място само след диагностика на проблема и повредата. Цени за ремонт и монтаж на керамични плотове:

 • цена за диагностика на керамичен плот и котлони - 18 лв
 • цена за доставка на керамичен плот (при монтаж от нас) - 0 лв
 • цена за рязане на отвор в кухненски плот за котлон 2-ка - 62 лв
 • цена за рязане на отвор в кухненски плот за котлони 4-ка - 62 лв
 • цена за монтаж на котлони за вграждане, при направен отвор - 72 лв
 • цена за демонтаж на керамичен плот до пет зони  - 88 лв
 • цена за посещение на адрес 30 лв за град София
 • цена за ремонт на керамичен плот - след диагностика в зависимост от повредата и необходимите резервни части

Доставка, демонтаж, монтаж и ремонт на керамични плотовеп и котлони за вграждане с гаранция!