Ремонт и монтаж на перални машини в София

( Оценка 3.1 ) от ( 21 отзива )

peralni2Монтаж на нова пералня. Ремонт на перални по домовете 

 Фирмата  извършва ремонт на професионална и битова техника повече от 20 години. Този немалък период практика в тази сфера, дава възможност на нашата фирмата да предлага качествени ремонти, бърза реакция и коректност при отстраняване на проблемите с бялата техника във всяко домакинство.

Предлагаме ви ремонт и инсталация(монтаж) на всички видове и марки перални машини /АЕГ, Бош, Аристон, Филипс, Индезид, Горение, Електролукс и много други марки / за територията на София.

 За ремонта на перални, Вие получавате съответната гаранция и бивате обслужвани на място, в дома ви от нашите мобилни екипи. В много редки случаи,  ако повредата налага пералнята да бъде тествана , ремонтът на този електроуред се извършва  в нашата сервизната база. Вземаме уреда от вашият адрес и Ви го връщаме отремонтиран и с гаранция.

 Ние предлагаме на нашите клиенти качествен и професионален ремонт на техните уреди. Цялостната оферта за отстраняване на възникналата повреда се прави след оглед на наш квалифициран сервизен техник. Пристъпва се към съответният ремонт само и единствено при съгласието на клиента с посочената цена. Ако клиента не е съгласен със сумата, дължи само цената за посещението до съответният обект.

 Във вашият дом или в нашият сервиз професионални електротехници и водопроводчици извършват ремонт на всички видове перални машини: Беко, Канди, Зануси, Фагор, Конелиано, Мидея, Нео, Зероват и много други.

 Даваме гаранция на извършеният ремонт и при желание от страна на клиента може да предложим абонаментно обслужване на вашият електроуред, което ще спомогне за удължаване живота на вашата пералня и съответно ще гарантира евтина поддръжка.

Предлагаме ремонт и монтаж на перални машини на супер цени:

* диагностика на перални машини

* монтаж и демонтаж на перални

* смяня и ремонт на програматор

* смяна и монтаж на маркучи за чиста вода

* монтаж на маркучи за мръсна вода

* смяна на уплатнения и гарнитури

* ремонт на ел.двигатели

* ремонт на електрическата част на перални

* смяна на ремъци

* почистване и смяна на филтри и много други ремонтни дейности по перални машини.

Ето и няколко полезни съвета при ползването на вашата пералнята:
Ако искате да спестите от електроенергията, необходима за затопляне на водата, използвайте по възможност качествен прах за пране. С него може да перете и при по-ниска температура, а от там и по-малко еле енергия за загряване на водата до 90 градуса.
Винаги използвайте пълният капацитет на вашата пералня.

За клиентите на сервиз за перални предлагаме и услуга за доставка и монтаж на перални за София. Предлагаме също извозване на старат ви пералня!

  • цената за ремонт на пералнята се определя на място след оглед и диагностика на повредата.
  • цена за посещение на адрес за София - 30 лв
  • цена за профилактика на пералня - 45 лв
  • цена за доставка и монтаж на пералня, при изградени изводи - от 47 до 87 лв (зависи от типа монтаж)
  • цена за демонтаж на пералня - 18 лв
  • цена за товарене и извозване на пералня - 28 лв

Цените са в български лева и са без ДДС

Монтаж на перални машини с гаранция на цена от 72 лв с ДДС. 

 


Имате ли нужда от нашите услуги  не се колебайте да се свържете с нас на:

Дежурен телефон:  02/ 444 34 54