Изграждане на електроинсталации

( Оценка 3.7 ) от ( 3 отзива )

смяна на ел табло Ние ви предлагаме гаранция за качество и безопасност в ремонта на електроинсталации с дългогодишен опит в областта на ел услугите. Техническите екипи на фирмата се справят без проблеми с изграждането и поправката на инсталации за вътрешно и външно осветление, ремонт на електромери и ел табла или промишлена електрификация.

 Компанията София -Ел ООД  ремонтира силно и слаботокови инсталации, извършва професионално структурно окабеляване, инсталира електрически системи. Работните ни групи са били в основата на качествените ремонти на ел инсталации в редица големи сгради и обекти на територията на град София и околните райони.

 Ние гарантираме за перфектното качество при ремонта на електроточки, поставянето на допълнителни ключове и контакти, както и поправката на електроинсталации за баня. С помощта на модерните средства, с които разполагаме, можем да направим и тестове и инспекции на електрически системи. Всички манипулации от подобен тип се извършват съобразно нормите за безопасност по БДС.

 Години наред нашата фирма се стреми да спазва всички законови уредби и норми в страната за безопасност на ел услугите. В съчетание с професионализма и опита на висококвалифицирания ни персонал,фирмата държи лидерски позиции в бранша и е предпочитан избор за все повече клиенти.

Изграждане на електроинсталации с гаранция и сервизно обслужване

 Екипите ни се занимават успешно с инсталациите на битови електроуреди, нисковолтови инсталации или поправяне на повреди в електрическата верига.

Необходимо е да знаете, че електротехниците  ще се отзоват на посоченото от вас място в рамките на 60 минути в столицата. Ние разполагаме с аварийни екипи, оборудвани със собствени бусове и инвентар в близост до почти всеки по-голям квартал и центъра на София.

 Професионални електротехници София. Денонощен ел техник

 Смяна на партаментно ел табло цена от 90,00 лв с ДДС.