sofia baner

Ремонт на индукционни котлони

( Оценка 3.2 ) от ( 12 отзива )

Ремонт на индукционни котлони Сервиз за ремонт на индукционни котлони София извършва диагностика и ремонт на котлони по домовете. Предлагаме още доставка и монтаж на котлони за вграждане. Принципа на работа на индукционните котлони е различен от този при обикновените котлони. Индукционният котлон няма нагревателен елемент, а загряването се извършва посредством силно електро магнитно поле, което нагрява директно съда. При индукционните котлони загубите са много по-малко, като отделно и бързината на нагряване е значително по-висока.

Ремонт на индукционни котлони по домовете

 За да използвате вашият индукционен плот без проблеми трябва да имате предвид правилата за монтаж и експлоатация, както и почистване. Важно е с какви съдове готвите. Трябва да използвате само съдове, които са предназначени и подходящи за употреба с индукционни котлони. Самите индукционни плотове имат редица защити, като например разпознаване на съд, защита от прегряване, защита от деца и други защити които предпазват самият плот от повреда и неправилна експлоатация. Почистването на плота е от голямо значение за безпроблемното ползване на плота. Почиствайте вашият индукционен котлон с препарати предназначени за този тип котлони и го забърсвайте винаги преди и след употреба.

Монтаж на индукционен плот. Монтаж на индукционен котлони

 Монтаж на индукционен котлон и плот се извършва от оторизирано техническо лице. Плота, на които се монтира плота трябва да е термоустойчив и да издържа на висока температура, като също се осигури свободна циркулация на въздух около плота с цел охлаждане. Обикновено аспиратора трябва да е монтира над плота на височина до около 65 см. Желателно е при монтажа и изрязване на плота да се спазят всички размери посочени на схемата на продукта. Свързването към електрическата мрежа се извършва задължително по електрическа схема.

 Сервиз за ремонт на индукционни котлони по домовете за София. Цена за посещение и диагностика на котлон на място 58.00,00 лв без ДДС. Цената включва посещение до адрес на клиента, демонтаж и разглобяване на уреда, както и диагностика на проблема.

Ремонт на котлони цени

 Цени за ремонт на индукционни котлони и плотове се оферират след извършена диагностика. Ремонта се извършва на момента или в друг удобен ден и час за клиента. Цена по телефон не се обявява, поради невъзможност за диагностика и неяснота по проблема на ел уред. 

Сервиз за керамични плотове София- ремонт на котлони и плотове за вграждане на място по домовете с гаранция. Ремонт на индукционни котлони София.