Изграждане и ремонт на електроинсталации

( Оценка 3.3 ) от ( 9 отзива )

Проектиране и изграждане на ел инсталации в София. Ремонт на електроинсталации.

 Фирмата за електро услуги си поставя за цел да удовлетвори високите изисквания на своите клиенти на максимално ниска цена и гарантирано качество. По този начин ние се съобразяваме с условията на криза у нас в момента и засилваме позициите си в тази конкурентна ниша. Високото качество при изграждането и ремонта на ел инсталации е в основата на това да бъдем все по-търсена и развиваща се компания за електро услуги в България.

Ремонт и изграждане на електроинсталации от опитен ел техник

Монтаж и ремонт на ел инсталации и ел.табла  Електротехниците ни са обучени да откриват и отстраняват електро аварии и повреди в ел инсталацията, да тестват изправността на мрежата, да подменят остаряли ел. инсталации или да ремонтират ел. вериги. Екипите ни работят със слабо и силнотокови ел мрежи, като за целта използват единствено доказани и проверени инструменти, гарантиращи пълна безопасност.

Осигуряваме пълен контрол на електро инсталации с издаване на протоколи, а също така и работа по ел захранващи линии, фотоклетки и таймери. Понякога се налага използването на нестандартни способи при ремонта на ел инсталациите. В тези случаи работниците ни ще ви окажат първа помощ по всяко време на денонощието.

 Ако се нуждаете от структурно окабеляване, откриване и отстраняване на токови удари и къси съединения или монтаж на осветителни тела, може да се възползвате от предложението ни за експресна поръчка в рамките на град София.

 След успешното приключване на дейността, нашите техници имат за задача да тестват ел инсталацията и да издадат гаранционна карта за многогодишен период от време. Предлагаме оптимални решения и индивидуален подход за всеки потребител, като естествено се съобразява с уникалните особености на всяка сграда или апартамент при работа. Ние предлагаме още доставка и смяна на апартаментни електрически табла и ремонт на стълбищно осветление.

 

 


 

Още от нас:  

Изграждане на електроинсталации, ремонт на електроинсталации. Ремонт на стълбищно осветление. Ремонт и смяна на електрически табла.