Изграждане и проектиране на осветление за игрища и детски площадки.

( Оценка 4.5 ) от ( 2 отзива )

osvetlenie sportni

Изграждане и проектиране на външно осветление

 Предлагаме монтаж, подмяна или ремонт на външно осветление. Ние сме тясно специализирани в работата с електрификация на спортни терени, детски площадки, паркове, градини. Ултрамодерни осветителни тела, LED осветление и прожектори са в наличност в складовата ни база.

 Предлагаме широка гама от ел услуги за външното осветление като: поставяне на коледна светлинна украса, монтаж на дискотечно или сценично осветление, изграждане на външно светодиодно осветление.

 Почти всички осветителни тела, които предлагаме и проектираме са нисковолтови и с много ниска консумация на електроенергия – по този начин гарантираме безопасност и спестяваме сериозна сума пари от вашия джоб.

 През дългите години на развитие и стремеж към най-доброто за вас, работните ни екипи са усъвършенствали ремонта на халогенни лампи и прожектори, както и на големи и нестандартни промишлени осветителни тела. Всички видове външно осветление, с които работим, са напълно влагоустойчиви, а отскоро предлагаме и иновативни решения с електронно запалване.

 Нашите клиенти имат възможността сами да определят напрежението и мощността на съответното осветително тяло, което монтираме. За да затвърди реномето си на фирма-лидер в тази област, предлагаме на вашето внимание вградено външно осветление – за басейни, огради, покривни конструкции, реклами, билбордове.

Ако се нуждаете от качествено и функционално външно осветление на много ниски цени, не се колебайте – потърсете нашите услугите.