sofia baner

Монтаж на бойлер цена

( Оценка 4.5 ) от ( 4 отзива )

монтаж на бойлер цена Монтаж на бойлер цена  от ... лв до ---

 Монтажа на бойлер е доста комплексна услуга и всеки трябва да знае етапите и дейностите по монтаж на бойлер на ново място, както и смяна на стар бойлер с нов. При преминаване към монтаж на бойлер, при съществуващ стар бойлер, трябва да се има предвид, че никога старите куки и болтове не съвпадат и не пасват с новите отвори и размери на планката на новият бойлер. Това автоматично налага доставка и монтаж на нови крепежни елементи за монтаж на бойлера. За да монтираме новият бойлер е необходимо да източим старият бойлер, да откачим захранващите тръби и електрическият кабел и да демонтираме самият бойлер. Едва тогава преминаваме към монтаж на новият бойлер, които ще разгледаме по-късно. Това са стъпки при монтаж на бойлер на мястото на стар бойлер или вече съществуващ бойлер.

Монтаж на бойлер от ел техник. Как се монтира бойлер?

 При монтаж на бойлер на ново място се налага оглед с цел преценка на точното място за монтаж (спрямо модела и габаритите на бойлера, както и помещението в което ще е бойлера). Огледа е важен, понеже понякога (особено при новото строителство) стените на банята са доста тънки и нестабилни, което налага монтаж на бойлера на таван, посредством тавани планки. От казаното до тук, без да се спускаме в още подробности се стига до извода, че не е възможно да се определели точна цена за монтаж на бойлер предварително (труд и материали).

 Много фирми предлагат ниски цени за монтаж на бойлер, като след започване на работата започват да извиват ръцете на клиента. Таксуват се източване на бойлер, демонтаж на меки връзки, развиване на болтчета и още куп неща, като крайната цена става завидна сума. Затова при нужда от монтаж на бойлер, смяна на бойлер или преместване на бойлер е желателно да получите цена при предварителен оглед. При предварителният оглед, монтажниците преценят необходимите материали и начина на монтаж на бойлера, като ви изготвят разбивки и цената не се променя след това.

 Ние ви предлагаме монтаж на бойлер цена от ... лв до ... лв, без включени материали по монтажа с гаранция за монтажа от 3 до 5 години. Професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери предлага и ремонт на бойлери по домовете за София.