Изграждане на звънчви инсталации. Ремонт на звънчеви инсталации и ел.брави.

( Оценка 3.5 ) от ( 11 отзива )

zvynchevi instalacii

Проектиране и изграждане на домофонни уредби и звънци. Ремонт на домофон. Ремонт на звънец.

 Професионалните ни техници извършват проектиране, изграждане и ремонт на домофони, домофонни уредби, видеодомофони и звънчеви инсталации. Те са натрупали огромен опит и знания, за да подменят и електронни брави, аларми, четец за карти.

 Работните ни екипи извършват и експертно монтиране на електрическа брава с домофонната система. Тази манипулация позволява автоматичното и дистанционно отваряне на електрическия насрещник от всеки домофон във всеки един апартамент.

 Все по-засилващата се конкуренция в сферата на електроуслугите ни кара да развиваме и разширяваме кръга от услуги, които предлагаме. В тази връзка, потребителите ни могат да се възползват от нови услуги в каталога ни като:

- замяна на старо домофонно табло с нови и модерни табла

- демонтаж на стара домофона слушалка и заменянето с нов

- ремонт и монтиране на затварящи механизми за врати

- окабеляване

- прозвъняване на домофонната система

- монтаж на говорни устройства в домофоните

- подмяна на стария домофонен усилвател с нов

- поставяне на бутони и контакти за стълбищно осветление

 Трябва да кажем, че при посещение от наш електротехник е необходимо да бъде осигурен достъп до ел таблото на съответния апартамент или до главното ел. табло на входа. Всички видове домофони, табла и звънчеви инсталации, с които работи нашата фирма, са с доказано качество, а цената им е включена в общата цена за извършените услуги.

Предлагаме още ремонт на стълбищно осветление и смяна на ел табло. Разполагаме с професионални групи от сертифицирани електротехници за откриване и доказване кражба на ток. Извършваме всякакви електро услуги с гаранция за качество.