Изграждане на гръмоотводни инсталации.

( Оценка 4.8 ) от ( 6 отзива )

Проектиране и изграждане на гръмоотводи

 Изграждането и монтажът на гръмоотводна инсталация е сред най-търсените услуги от клиентите. При поръчка за направата на инсталация от такъв тип, вие ще получите напълно безплатен оглед на обекта и изготвяне на оферта с включени материали и инструменти от нас. Служителите на компанията ще ви обслужат в най-кратък срок, ако се нуждаете и от изграждане на мълниезащитни инсталации, мълниеотводи, монтаж на мълниеприемници.

 Никой не е застрахован от пряко попадане на мълния или гръм в дома му и поради този факт е нужно да бъде изградена перфектна гръмо и мълниезащита от фирма-професионалист. Ние осигуряваме най-добрата активна и конвенционална мълниезащита, която ще гарантира безопасността и сигурността ви.

 Нашата компания изгражда професионална защита от вторични въздействия на мълнии, а също така и гръмоотводни инсталации за сгради със скатни покриви. При тези сгради работният процес представлява значително по-трудоемка дейност и се извършва единствено от специализирани ел техници с богат опит. Ние монтираме и гръмоотводни мачти дори при неприятни метеорологични условия.

Изграждане на гръмоотводни инсталации в София

 Освен гореспоменатите услуги, всеки потребител би могъл да се свърже с нас на телефоните за контакт и да направи поръчка за изграждане на заземления или защити от пренапрежение. При определени обстоятелства извършваме и демонтаж на старата гръмоотводна инсталация, като почистваме старателно мястото след работа.

 Всички наши консумативи и уреди за работа, както и самият работен процес са стриктно съобразени с наредбите в българското законодателство за мълниезащити и гръмоотводи. Фирмата дава безплатни консултации и полезна информация по всички въпроси относно гръмоотводните и мълниеотводните системи.