Изграждане и ремонт на звънчеви и домофонни инсталации.

( Оценка 3.0 ) от ( 12 отзива )

zvynchevi instalacii Фирма за електроуслуги изготвя специални промо оферти за ремонт и изграждане на звънчеви и домофонни инсталации. Обикновено сред предложенията, които бихте могли да откриете на сайта ни, се включват: подмяна на стари домофони, монтаж на звънчеви табла, ремонт на алармени системи, монтиране на системи за контрол на достъпа.

 Инструментите и материалите, с които компанията работи, са последна дума на техниката и се използват в редица големи страни по целия свят. Клиентите ни биха могли да ни потърсят във връзка с ремонт на стълбищно осветление, поправка на асансьори или входни звънци.

 Нашите звънчеви инсталации и домофонни системи се отличават с модерен и красив дизайн, подходящ за всяка сграда или домакинство. Техниците ни извършват нужното окабеляване и свързване към ел мрежата в съобразност с нормите по БДС.

 При поръчка „на едро” от цели входове или кооперации за всякакъв вид електроуслуги, нашата фирма прави сериозна отстъпка в цената. При избор на услугите ни вие избирате улеснение, контрол и надеждност за електрическата ви мрежа.