sofia baner

Смяна на бойлер в София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Смяна на бойлер. Избор и монтаж на нов бойлер.

 Смяна на бойлер в София от професионален сервиз за бойлери с гаранция за София и околностите. Смяната на бойлер е винаги е проблем. При повреда в бойлера, до решение за ремонт или смяна на бойлера, през избор на бойлер и изпълнението на смяната минава доста време, освен в случаите когато използвате фирми за доставка и монтаж на бойлери. При този тип фирми ли по-точно сервизи за бойлери услугата се извършва в рамките на един работен ден.

Как се извършва смяна на бойлер

смяна на бойлер Винаги при смяна на бойлер трябва да изберем новият бойлер. Преди 10-12 години това не беше трудна задача. Всички бойлери на пазара бяха с 10 години гаранция и на сравнително еднакви ценови диапазони. Бойлерите се деляха главно на емайлирани и неръждаеми бойлери, които бяха известни като неръждавейки. През последните години на пазара се предлагат множество марки бойлери: Теси, Дипломат, Елдом Инвест, Шишков, Матев, Фламина, ЕМС, Сънсистемс, Аристон, Атлантик, Бош, Мидея, АЕГ, Индезит, Татрамат, Термомакс, Дражице, Тедан и още много други марки. Всички изброени производители предлагат вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, за монтаж на пода, бойлери със серпентини и проточни бойлери.

 Мощностите на нагревателя на бойлерите са различни, но обикновено са от 1,2 до 3 kW. Намират се и по-мощни нагреватели или разделени на двойки. Много различно е времето за загряване на водата в бойлера, времето за задържане на топла вода, размерите за присъединяване към водопровода, размерите за окачане на бойлера, габаритните размери на бойлерите и още една камара технически характеристики. За клиента най-важна е цената и гаранционното обслужване, на те са още по-различни от до тук изброените. Едни бойлери се продават с 2 години гаранция, други с 3 гадини, трети с 5 години, 6 гадини, 7 години и така нататък. Гаранционните условия за спазване на гаранцията са много различни и всичко това само обърква и затруднява клиента при избор.

Смяна на бойлер цена от ... лв 

 Затова при избор на бойлер за смяна винаги се консултирайте с професионални сервизи за бойлери. Те могат най-добре да ви упътят към правилният избор на бойлер, които да ви изгоден и да ви покрива нуждата от топла вода.

Фирмата предлага продажба и монтаж на бойлери с безплатна доставка до дома ви. Извършваме още ремонт на бойлери по домовете. Работим с всички марки бойлери. Продажба и монтаж на бойлери. Доставка и монтаж на бойлер с гаранция.  Монтиране на бойлер, ремонт на бойлер цена от 58,00 лева. 

Смяна на гревател на бойлер Фламина вече не извършваме!

 

 

Продажба и монтаж на бойлери
 
Монтаж на бойлер софия
 
Монтаж на бойлер цена софия
 
Монтаж на бойлер цена варна
 
Инструкция за монтаж на бойлер елдом
 
Монтиране на бойлер
 
Ремонт на бойлер цена
 
Смяна на нагревател на бойлер фламина