sofia baner

Смяна на бойлер в София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Смяна на бойлер. Избор и монтаж на нов бойлер.

 Смяна на бойлер от професионален сервиз за бойлери с гаранция за София и околностите. Смяната на бойлер е винаги е проблем. При повреда в бойлера, до решение за ремонт или смяна на бойлера, през избор на бойлер и изпълнението на смяната минава доста време, освен в случаите когато използвате фирми за доставка и монтаж на бойлери. При този тип фирми ли по-точно сервизи за бойлери услугата се извършва в рамките на един работен ден.

Как се извършва смяна на бойлер

смяна на бойлер Винаги при смяна на бойлер трябва да изберем новият бойлер. Преди 10-12 години това не беше трудна задача. Всички бойлери на пазара бяха с 10 години гаранция и на сравнително еднакви ценови диапазони. Бойлерите се деляха главно на емайлирани и неръждаеми бойлери, които бяха известни като неръждавейки. През последните години на пазара се предлагат множество марки бойлери: Теси, Дипломат, Елдом Инвест, Шишков, Матев, Фламина, ЕМС, Сънсистемс, Аристон, Атлантик, Бош, Мидея, АЕГ, Индезит, Татрамат, Термомакс, Дражице, Тедан и още много други марки. Всички изброени производители предлагат вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, за монтаж на пода, бойлери със серпентини и проточни бойлери.

 Мощностите на нагревателя на бойлерите са различни, но обикновено са от 1,2 до 3 kW. Намират се и по-мощни нагреватели или разделени на двойки. Много различно е времето за загряване на водата в бойлера, времето за задържане на топла вода, размерите за присъединяване към водопровода, размерите за окачане на бойлера, габаритните размери на бойлерите и още една камара технически характеристики. За клиента най-важна е цената и гаранционното обслужване, на те са още по-различни от до тук изброените. Едни бойлери се продават с 2 години гаранция, други с 3 гадини, трети с 5 години, 6 гадини, 7 години и така нататък. Гаранционните условия за спазване на гаранцията са много различни и всичко това само обърква и затруднява клиента при избор.

Смяна на бойлер цена от ... лв 

 Затова при избор на бойлер за смяна винаги се консултирайте с професионални сервизи за бойлери. Те могат най-добре да ви упътят към правилният избор на бойлер, които да ви изгоден и да ви покрива нуждата от топла вода.

Фирмата предлага продажба и монтаж на бойлери с безплатна доставка до дома ви. Извършваме още ремонт на бойлери по домовете. Работим с всички марки бойлери. Доставка и монтаж на бойлер с гаранция.