sofia baner

Бойлери за баня

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Бойлери за баня на супер цена

 Бойлери за баня са всички електрически и газови бойлери, които са предвидени за монтаж и работа във влажна среда. За баня се използват се предимно проточни бойлери за баня, хоризонтални бойлери за баня, обемни вертикални бойлери за баня и газови бойлери за баня. Естествено са предпочитани икономични бойлери за баня и бойлери за баня с по-малък обем. Целта е по-малко заето пространство и пестене на енергия, но това е относително.

Бойлери за баня цени, монтаж и експлоатация

бойлери за баня Бойлерите за баня трябва да се монтират на определено от производителя отстояние от душа с цел да се ограничи възможността за попадане на директни стрий вода по бойлера. Самите бойлери за баня не са предназначени за поливане и пръскане с вода въпреки по-високият клас на защита iP24, които е задължителен за всички бойлери за баня.

 Винаги преди да предприемете монтаж на бойлер за баня се запознайте с инструкциите за монтаж на производителя. Инструкцията ще ви помогне да изберете правилното място за монтаж на бойлера, както и начина на монтаж и работа с бойлера. В книжката с инструкциите са описани и правилата, които трябва да се спазят за да се уважи гаранцията на бойлера.

 Друга важна част от монтажа на бойлер за баня е свързването на бойлера към ВиК. Важно е да не забравите възвратният клапан на тръбата на студената вода. Без монтиран възвратен клапан има опасност от експлозия и гръмнал бойлер. Свързването на бойлера към електрическата мрежа е другп момент от монтажа, където се допускат сериозни грешки и то груби.

 Всеки електрически бойлер трябва да бъде електрически обезопасен. Електрическата безопасност се решава като се извърши заземяване на бойлер, зануляване на бойлер, а в някои случай заземяване и зануляване на бойлер. Желателно е електрическото свързване на бойлера за баня да се извърши от професионален електротехник.


 

 Важно е да се знае, че удължаване на електрическият кабел не се допуска или ако се налага трябва да се вземат съответните мерки за безопасност от професионален електротехник или техник за бойлери.

 Ние извършваме доставка и монтаж на бойлери за баня, ремонт на бойлери за баня по домовете, както и други електро и ВиК услуги и ремонти.

 Цени на нови бойлери за баня, както и цени за ремонт и монтаж на бойлери може да видите тук. При въпроси моля свържете се с нас на посочените телефони в Контакти.