Eлектро услуги от професионални електротехници

( Оценка 3.0 ) от ( 5 отзива )

Професионални електро услуги от електротехници. Ел табла

Електроуслуги по домовете в София

 София Ел ООД е една от фирмите-лидери на българския пазар в областта на ел услугите предлагани от професионални електротехници. Фирмата изгражда и отремонтира ел.инсталации, подмяна и смяна на ел.инсталации, изграждане на ел табла, ремонт на електротабла, смяна на ел.табло,  открива и отстранява къси съединения и е специализирана в отстраняването на аварии в електрическата мрежа и обезопасяването на въздушни електропроводи. Фирмата е оборудвана с професионални уреди и инструменти на високо ниво, подпомагащи квалитетното обслужване на клиентите . Работните групи от правоспособни електротехници на компанията са с многогодишен опит, които се отзовават на повиквания от всякакъв тип с максимална бързина. Една от трудните задачи в електроизграждането е прокарване на подземни трасета. Фирмата разполага със високо проходима техника за изграждането на подземни кабелни трасета.

Авариини електро услуги от дежурен електротехник

 Предлагаме на разумна цена аварийно полагане на кабели, тестване на ел. мрежи, ремонт на бушони, предпазители-трифазни и монофазни, електрически ключове и контакти, ремонт и подмяна на ел.табла и контактори. В случай на необходимост от поправка на външно осветление, добавяне на гнезда в ел. мрежата или изграждане на нова електроинсталация в дома или офиса ви, потърсете помощ от техническите ни екипи.

 Повредите в домакинските електроуреди като бойлери, готварски печки, котлони, котлета за отопление, осветление представляват сериозен проблем, с който обикновен човек трудно може да се справи. При поява на авария във вашия ел. уред, потърсете дежурните електротехници ни, които освен ремонта и монтажа на електроуреда, биха могли да направят замерване на тяхната изправност и пускането им в експлоатация. При нужда от бърза реакция и посещение на място дежурните електротехници са на разположение.

Електро услуги от професионални електротехници

 Фирмата не разделя клиентите си. Ние с еднакво уважение и бързина обслужваме както изграждането на въздушни трасета , така и ремонта на вашия електроуред или неговата смяна с нов. Ние предлагаме на нашите клиенти безплатни доставки и при желание дори и извозване на старите уреди, машини или части с цел улеснение на клиента и довеждане на услугата до край.

Някои от по-търсените спешни ел услуги, които наш ел.техник извършва са следните:

- подмяна и монтаж на разклонителни кутии

- поправка и монтаж на датчици за движение 

- полагане на кабели с помощта на крепежни елементи

- поставяне на гофрирани тръби, монофазни и трифазни контакти и ел.ключове за осветление

- преместване на разклонители, контакти, ключове

- електронно „подвързване” на осветителни тела – аплици, плафониери, лампи

- ремонт и монтаж на вентилационни и климатични системи

- монтаж и ремонт на бойлери 

- откриване на късо съединение

- ремонт на стълбищно осветление

- ремонт на бойлери

- ремонт на готварски печки

- смяна на терморегулатори

- подмяна на електрически табла

- смяна на бойлерни табла

- смяна на апартаментни електро табла

- откриване кражба на ток

- монтаж на електромери

 

 Приоритет в дейността на фирмата е прецизната работа и лоялното отношение с клиентите, което поддържаме вече дълги години. Ремонтните работи, които извършваме, са строго съобразени с БДС и изискванията по безопасност. Цените на електро услугите може да видите ТУК.

Авариен електротехник София 

Гаранция за извършената услуга и качеството на използваните материали.