Eлектро услуги от професионални електротехници

( Оценка 3.0 ) от ( 4 отзива )

Професионални електро услуги от електротехници. Ел таблаСофия Ел ООД е една от фирмите-лидери на българския пазар в областта на ел услугите предлагани от професионални електротехници. София-Ел ООД изгражда и отремонтира ел.инсталации, подмяна и смяна на ел.инсталации, изграждане на ел табла, ремонт на електротабла, смяна на ел.табло,  открива и отстранява къси съединения и е специализирана в отстраняването на аварии в електрическата мрежа и обезопасяването на въздушни електропроводи. Фирмата е оборудвана с професионални уреди и инструменти на високо ниво, подпомагащи квалитетното обслужване на клиентите . Работните групи от правоспособни електротехници на компанията са с многогодишен опит, които се отзовават на повиквания от всякакъв тип с максимална бързина. Една от трудните задачи в електроизграждането е прокарване на подземни трасета. София-Ел ООД разполага със високо проходима техника за изграждането на подземни кабелни трасета.

София Ел предлага на разумна цена аварийно полагане на кабели, тестване на ел. мрежи, ремонт на бушони, предпазители-трифазни и монофазни, електрически ключове и контакти, ремонт и подмяна на ел.табла и контактори. В случай на необходимост от поправка на външно осветление, добавяне на гнезда в ел. мрежата или изграждане на нова електроинсталация в дома или офиса ви, потърсете помощ от техническите ни екипи.

Повредите в домакинските електроуреди като бойлери, готварски печки, котлони, котлета за отопление, осветление представляват сериозен проблем, с който обикновен човек трудно може да се справи. При поява на авария във вашия ел. уред, потърсете дежурните електротехници на София Ел, които освен ремонта и монтажа на електроуреда, биха могли да направят замерване на тяхната изправност и пускането им в експлоатация. При нужда от бърза реакция и посещение на място дежурните електротехници са на разположение.

София-Ел ООД не разделя клиентите си. Ние с еднакво уважение и бързина обслужваме както изграждането на въздушни трасета , така и ремонта на вашия електроуред или неговата смяна с нов. Ние предлагаме на нашите клиенти безплатни доставки и при желание дори и извозване на старите уреди, машини или части с цел улеснение на клиента и довеждане на услугата до край.

Някои от по-търсените спешни ел услуги, които наш ел.техник извършва са следните:

- подмяна и монтаж на разклонителни кутии

- поправка и монтаж на датчици за движение 

- полагане на кабели с помощта на крепежни елементи

- поставяне на гофрирани тръби, монофазни и трифазни контакти и ел.ключове за осветление

- преместване на разклонители, контакти, ключове

- електронно „подвързване” на осветителни тела – аплици, плафониери, лампи

- ремонт и монтаж на вентилационни и климатични системи

- монтаж и ремонт на бойлери 

- откриване на късо съединение

- ремонт на стълбищно осветление

- ремонт на бойлери

- ремонт на готварски печки

- смяна на терморегулатори

- подмяна на електрически табла

- смяна на бойлерни табла

- смяна на апартаментни електро табла

- откриване кражба на ток

- монтаж на електромери

 

Приоритет в дейността на фирмата е прецизната работа и лоялното отношение с клиентите, което поддържаме вече дълги години. Ремонтните работи, които извършваме, са строго съобразени с БДС и изискванията по безопасност. Цените на лектро услугите предлагани от София ел ООД може да видите ТУК.

Гаранция за извършената услуга и качеството на използваните материали.